HYDROWHEY 1kg

Product Details

HYDROWHEY 1kg

Product Category : Whey Protein

Product Brand : Mesotropin

Price from : MYR120.00


Product Options

Product Description

HYDROWHEY menggunakan hydrolysed whey protein sebagai bahan utama. HYDROWHEY adalah produk whey protein yang paling maju yang kami pernah bangunkan. Pendek kata – The Best ! 

Hydrolysed whey dihasilkan dengan memecahkan molekul isolated protein yang besar kepada lebih kecil.

Kami telah menggabungkan formula hydrolysed whey ini dengan menambah Asid Amino yang diperkaya (BCAA)

 

HYDROWHEY merupakan salah satu produk terbaik daripada Mesotropin yang berada di pasaran. Protein yang terdapat pada HYDROWHEY lebih kompleks dan mampu memasuki sel-sel otot yang terkecil dan sistem tubuh dengan lebih cepat, sehingga membantu pertumbuhan otot selepas latihan akan menjadi lebih efektif.


Selain itu, bahan-bahan yang digunakan pada HYDROWHEY memiliki fungsi yang sangat baik seperti untuk enzim pencernaan, asam amino, dan lainnya. Protin ini tidak kandungan lemak, kolesterol, dan laktosa yang berlebih, yang yang sering membantutkan perkembangan otot anda.

MESOTROPIN HYDROWHEY juga telah mengalami proses isolasi untuk menghilangkan laktosa, kolesterol, karbohidrat, dan lemak sehingga disebut juga dengan produk ultra-murni kerana kemurnian kandungannya. 

Selain itu, proses hidrolisis juga telah dilakukan untuk HYDROWHEY ini, Iaitu sebuah proses dimana protein yang masih utut, dipecah menjadi fragmen yang lebih kecil dengan sebutan peptida, bertujuan agar boleh dimanfaatkan dengan lebih cepat dalam tubuh.

Berat keseluruhan 1000g yang menggunakan STEVIA yang diketahui sangat bagus untuk kesihatan yang digunakan sebagai pemanis untuk menggantikan gula.

 Print