IZY NUTRITION WHEY ISOLATE 40 Stix

Product Details

IZY NUTRITION WHEY ISOLATE 40 Stix

Product Category : Whey Protein

Product Brand : IZY Nutrition

Price from : MYR120.00


Product Options

Product Description

THE BEST FORMULA OF PURE WHEY adalah makanan tambahan harian whey protein isolate yang sangat penting dalam proses pembentukan otot. Proses pembentukan otot tidak akan berlaku sekiranya anda kekurangan pengambilan protein harian. 
 
Di sini kami menyediakan makanan tambahan harian yang sangat lengkap dengan komponen – komponen penting dalam proses pembinaan otot. Antaranya ialah:
 
·         40 paket bagi setiap botol.
·         32g protein bagi setiap hidangan.
·         Total fat yang sangat rendah.
·         3.5g creatine monohydrate.
·         2.5g amino acid bagi setiap hidangan.
 
WHEY PROTEIN ISOLATE keluaran Izy Nutrition ini merupakan protein yang sangat cepat diserap oleh otot bagi membantu anda untuk menebalkan otot tanpa lemak. Proses penebalan otot akan berlaku jika anda mengambil protein Izy Nutrition secara berkala (berterusan).
 
Selain itu, protein keluaran Izy Nutrition ini mengandungi lemak yang rendah dan ia amat dititik beratkan bagi setiap individu yang menginginkan dirinya tampak lebih maskulin. Jika berkurangan lemak dalam badan, maka bentuk badan anda akan kelihatan dengan lebih jelas.
 
Kelebihan creatine monohydrate yang terdapat dalam protein Izy Nutrition:
 
1.       Peningkatan jisim otot/berat otot.
2.       Peningkatan pemejalan otot.
3.       Peningkatan tenaga otot.
4.       Peningkatan daya output (lebih banyak set/rep).
5.       Peningkatan berat badan.
6.       Peningkatan pemulihan otot selepas latihan.
 
Dengan adanya amino acid proses pemulihan otot akan berlaku dengan lebih pantas dan otot juga akan kelihatan lebih matang dan pejal.
 
CADANGAN PENGGUNAAN: Untuk pemulihan otot selepas senaman, mengambil satu hidangan THE BEST FORMULA OF PURE WHEY ™ dalam masa 15 minit selepas latihan. Pada hari-hari bukan latihan, THE BEST FORMULA OF PURE WHEY ™ boleh diambil pada waktu pagi atau sebelum makan.
 
TIP: Gunakan THE BEST FORMULA OF PURE WHEY ™ selepas latihan dan dengan pengambilan X-THLETE ™ sebelum latihan adalah amat disyorkan, kerana ianya mampu memberikan anda tenaga luar biasa serta dapat menyingkirkan lemak-lemak degil dalam badan anda.
 
 


Print